Herzien beleidsplan 2022-2025. Klik op 'Beleidsplan' in de footer.

Zaalverhuur

Het Denksportcentrum is een geschikte locatie voor het geven van cursussen/ trainingen of om de (jaar-)vergadering of jubileumfeest van uw vereniging of stichting te houden. (NIET voor particuliere feesten zoals bijvoorbeeld bruiloften en partijen).

Ingang denksportcentrum

Het centrum is gelegen aan de Van der Palmstraat 12 (tussen het Willem de Zwijger College en de Vondellaan), is uitstekend bereikbaar en maakt gebruik van een groot parkeerterrein. De accommodatie beschikt over twee mooie en sfeervolle zalen, waarvan de foto’s op deze pagina een aardige impressie geven.

De grote zaal biedt ruimte aan 140 mensen, die aan tafeltjes kunnen zitten. In een theateropstelling kunnen dat er nog meer zijn. De kleine zaal biedt ruimte aan ongeveer 80 tot 100 mensen.

In beide zalen is een bar aanwezig, waarbij de grote zaal is voorzien van een tapinstallatie. De grote zaal is uitstekend geschikt voor de wat grotere bijeenkomsten, terwijl de kleine zaal prima gebruikt kan worden voor het houden van cursussen overdag.

Beide zalen beschikken over geluidsversterking. Bovendien kan in beide zalen gebruik worden gemaakt van projectie middels een beamer. Hulpmiddelen zoals VGA- en HDMI-aansluiting zijn aanwezig, evenals een afstandsbediening met laseraanwijzing.

De aanwezigheid van een keuken maakt eenvoudige catering (koffie, thee en broodjes) mogelijk.

Kleine zaal

Overdag, de weekenden en op vrijdagavond zijn nog ruime verhuurmogelijkheden aanwezig. In mindere mate is dat op de donderdagavond het geval.

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u onze accommodatie eens bekijken, neem dan contact op met emailadres 📩 Zaalverhuur of ☎ 06 29437783